• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Безпека дитини – першочергове завдання дорослих в літній період.

Безпека дитини – першочергове завдання дорослих в літній період.

2018-06-08

/Files/images/фото528.JPG
Літо-чудова пора! Це і захоплюючі подорожі, і веселі ігри з друзями,і цікаві пригоди у лісі, і купання в водоймищах, і інші різноманітні культурні розваги.
Але кожна дитина – то не тільки бурхливий потік енергії й емоцій, який іноді неможливо зупинити і який дарує радість дорослим, повертаючи їх у своє щасливе дитинство. Це ще і велика відповідальність за збереження такого прекрасного та безпечного буття дітлахів. І цей обов’язок,звичайно, лежить на дорослих, адже їх повчання, поради, настанови і здатність прийти на допомогу в будь - який момент і є запорукою безпечної поведінки дитини.
Безпека дитини – першочергове завдання дорослих, а в період канікул, коли дітвора часто надана сама собі, ця проблема стає надзвичайно актуальною.
У літній період маленькі хлопчики й дівчатка величезну кількість часу проводять на вулиці, де може виникати безліч небезпечних ситуацій, що тягнуть за собою заподіяння шкоди здоров’ю та життєдіяльності малюків.
Саме тому будь-який малюк, вирушаючи на вулицю, в ліс або до джерела води, повинен знати основні правила безпечної поведінки і по можливості дотримуватися їх.
В свою чергу дитячий садок проводить профілактичну роботу з дошкільниками з безпеки життєдіяльності. Вихователі проводять з дітьми бесіди, заняття та ігри з безпеки на вулиці, водоймах, у лісі, в побуті. Сьогодні в садочку малята мали можливість переглянути виставу про правила дорожнього руху «Ну, зайці, постривайте!». Діти приймали активну участь у виставі – навчались правилам дорожнього руху. А після закінчення вистави разом з вихователями закріпили свої знання в бесідах та малюнках на асфальті.
/Files/images/фото528(2).JPG

/Files/images/фото528(1).JPG

/Files/images/фото528(3).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 96

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.