День Святого Миколая.

2018-12-19

/Files/images/Фото559.jpg

Щороку 19 грудня Україні святкують день Святого Миколая Чудотворця. Хто ж він, той гість з неба, на якого чекають діти? За легендою Святий Миколай своїми молитвами зцілював недужих, сліпих і калік. Утихомирював море, бурі, гасив пожежі. Він є покровителем подорожніх, а також усіх тварин – диких і свійських.

Миколай усім серцем любив дітей і кожному хотів подарувати бодай крапельку своєї любові. Щоб отримати солодощі наші дошкільнята протягом року намагалися чемно поводитися, були добрими доньками й синами, допомагали батькам, шанобливо ставилися до старших. Напередодні свята діти згадували свої добрі та злі вчинки: чого більше?

Уночі, коли зорі тихенько наспівують колискові, до кожної слухняної дитинки приходить Святий Миколай і кладе під подушку подарунки. Сьогодні до нас у садочок теж завітав Святий Миколай і роздав діточкам солодкі подарунки, ігри. Побажав здоров’я всім діткам, бути слухняними і чемними.

Діти старшої групи №9 сьогодні прикрашали печиво солодким медом, цукром та мармеладом. Діти старшої групи №7 написали листа Святому Миколаєві, загадали свої мрії та бажання, замовляли подарунки під ялинку. Вихователь Кошиль Ю.В. розповідала дітям про історичні початки святкування дня Святого Миколая, його резиденцію у Карпатах. Потім Діти одержали солодкі подарунки, які їм приготував Святий Миколай.

Із святом Святого Миколая! Хай Святий береже ваші родини й піклується про ваших рідних та близьких!

/Files/images/Фото558 (2).JPG

/Files/images/Фото558 (3).JPG

/Files/images/Фото558 (5).JPG

/Files/images/Фото558 (6).JPG

/Files/images/Фото558 (7).JPG

/Files/images/Фото558 (8).JPG

/Files/images/Фото558 (9).JPG

/Files/images/Фото558 (10).JPG

/Files/images/Фото558 (11).JPG

/Files/images/Фото558 (12).JPG

/Files/images/Фото558 (1).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 212

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.